طرز تهیه خمیر پیتزا با شیر

پیتزا یکی از محبوب‌ترین غذاهایی است که در تمام جهان مصرف می‌شود. اما آیا شما همیشه به دنبال یک خمیر

توسط مدیر سایت در 9 مرداد 1402

پیتزا یکی از محبوب‌ترین غذاهایی است که در تمام جهان مصرف می‌شود. اما آیا شما همیشه به دنبال یک خمیر پیتزا لطیف و لذیذ هستید؟ اگر چنین است، این مقاله برای شماست. در اینجا طرز تهیه خمیر پیتزا با شیر با استفاده از کلمات کلیدی {keywords} را بیاموزید. خمیر پیتزا با شیر ترکیبی است که علاوه بر عطر و طعم خوب، موجب صافی و راحتی در خمیر می‌شود.

مواد لازم

برای تهیه خمیر پیتزا با شیر، مواد زیر را آماده کنید:
- 2 فنجان شیر

- 1 قاشق چایخوری خمیر نان

- 1 قاشق غذاخوری سس گوجه‌فرنگی

- نصف قاشق چایخوری شکر

- نصف قاشق چایخوری نمک

- 2 فنجان آرد

- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

طرز تهیه

۱. ابتدا، در یک قابلمه متوسط از پیش گرمایش شده، شیر را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید

۲. به شیر حاصل، خمیر نان را اضافه کنید و با استفاده از قاشق، خوب مخلوط کنید تا خمیر کمی حوله‌ای شود

۳. سپس، سس گوجه‌فرنگی، شکر و نمک را به آن اضافه کنید و دوباره باقی مواد را خوب مخلوط کنید تا خمیر یکپارچه شود

۴. حالا آرد را به تدریج به خمیر اضافه کنید و با استفاده از غلطک، آن را به صورت یکپارچه مخلوط کنید

۵. در انتها، روغن زیتون را به خمیر اضافه کرده و مجدداً باقی مواد را به یکدیگر مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیف شود

۶. حال خمیر را بر روی یک سطح تمیز و خشک قرار دهید و به مدت حداقل ۱ ساعت در دمای اتاق استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود

۷. پس از استراحت خمیر، آن را به دلخواه به شکلی که می‌خواهید با دست خرد کنید و بر روی سینی پیتزا قرار دهید

۸. داخل تنور را به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد پیش گرم کنید

۹. حالا سینی پیتزا را به تنور منتقل کنید و آن را برای حدود ۱۵-۲۰ دقیقه در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد بپزید تا خمیر طلایی و طرار شود

۱۰. پس از اتمام پخت، پیتزا را از تنور خارج کنید و خامه، قارچ، فلفل دلمه، زعفرانی، پنیر و هر سایر موادی که دوست دارید روی آن بپاشید

۱۱. حالا پیتزایتان آماده سرو و لذیذ است!


بیشتر

منبع
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن